• Ingyenes

Kétoldalas rugós matrac, 180x200, KOKOS MEDIUM

Nem minden matrac egyforma. A klasszikus rugós matracok már a 19... Olvass tovább
  • Teljes ár: 157 900 Ft
A KONDELA cégünk rendelkezik saját autószállítással. Milyen szállítási lehetőségek vannak?
Aggódik, hogy rossz döntést hozott? Nem probléma, garantáljuk az áru visszaküldésének lehetőségét a vásárlástól számított 60 napig. Mik a visszaküldési feltételek?

Nem minden matrac egyforma. A klasszikus rugós matracok már a 19. században léteztek. Ez már manapság nem egy újdonság. A KOKOS MEDIUM matrac azonban jóval több, mint csak egy egyszerű matrac.

Ennek a típusú matracnak rugós mag az alapja, ahol a rugók össze vannak kötve. A rugós mag a matracban az egyoldalú kókuszlappal az egyik oldalról latex kókuszlappal, poliuretán habbal T25 -15 mm és préselt nemezzel van körberakva, a másik oldalról pedig egy réteg összenyomott nemezzel és poliuretán habbal T25-20, melyek biztosítják a nagyobb rugalmasságot. A kókuszlap természetes kókuszszálakból készült. Ezeket a szálakat a szálburkolatból szerzik a kókuszdióból.

A poliuretán hab a matrackészítés során az alapvető anyagok közé tartozik. Használat során a tulajdonságai változnak. Az első használatnál kitűnik a keménységével, mely a továbbiakban komfortos fekvést biztosít. Minőségi alapanyagokból készült, biztonságos. Ez az egészségre ártalmatlan anyag, mely mindennaposak a gyermekágyak, kórházi ágyak, és a mi matracaink készítésénél is.

A bonell rugók homokóra formájában össze vannak kötve, és egyforma keménységet biztosítanak hosszú évekig. Ezért a legellenállóbb matracok közé tartoznak. Az erős struktúrájuk megakadályozza a rugók kinyomását és a matrac gyors károsodását. A bonell rugós matracok szilárd támasztékot biztosítanak a testnek, az ergonomikus tulajdonságokat a zónás kivitelezésnek köszönhetik. A nagy levegőségnek köszönhetően meg van akadályozva a mikroorganizmusok szaporodása, melyet főleg az allergiában szenvedők fognak értékelni.

A matrac teherbírása a molitán részén 80 kg, a kókuszlemez oldalán 100 kg. A huzat kárpit szövetből készült, mindkét oldala hipoallergén jokk 80g/m2, varrattal készült.

Szállítási idő 8-10 hét.

  • Anyag: bonell rugók 2,2 cm/nemez/poliuretán hab/latex kókuszlap
  • Méretek (SzéxH): 180x200 cm
  • Matrac magassága: 16 cm
  • Teherbírás:100 kg
  • A közepesen igazán kemény matrac
  • Matracok ebben a kategóriában igazán kemények. Kellően rugózottak, hogy elkerüljék a problémákat a legnagyobb nyomásterületű területeken. Hát és hasi alvásra alkalmas. 100 kilogrammnál nagyobb súlyú emberek számára alkalmas.
  • A huzat kárpitos pamut szövetből készült, hipoallergén jokkal átvarrva
  • Csak rendelésre
  • Szállítási idő 8-10 hét
  • Egyedi megrendelés estén van az adott összegnek a 10%-át befizetni,mint előleg. Az előleg befizetése után az Ön követelményét benyújtjuk a gyártónak. Szállítási idő 8-10 hét.

    Termékszám: 03010568
    Szín Fehér
    Anyag Bonell , Hab, Latex
    Antiallergén Igen
    Matrac párnázat Rugók
    Teherbírás (kg) 100
    Modell KOKOS MEDIUM KETOLDALAS
    Használat Diákszoba, Gyerekszoba, Hálószoba
    Matrac keménységét Kemény matrac T4
    Bútortípus Matracok
    Állítható ágyrácshoz alkalmas Nem
    Magasság (cm) 16
    Méretek (cm) 180x200
    Háttámla szélessége (cm)
    Ügyfélszolgálat

    Nem találta meg a szükséges információkat?

    Vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel adunk tanácsot