Az öntöttvas minden forráson egyenletesen melegszik fel, és nagyon sokáig megőrzi a felhalmozott hőmérsékletet. A sütőben minden oldalról gyönyörűen átsül az étel. Az öntöttvas edények kiválóan alkalmasak lassú, alacsonyabb hőmérsékleten történő sütéshez, de magas hőmérsékletre (max. 250°C) is felmelegítheted őket, amikor a húst gyorsan megpirítod. Az edény bevonat nélküli peremét étolajjal kell kezelni a rozsda ellen.
A zománcfelület inert, ami azt jelenti, hogy nem lép reakcióba a savas vagy lúgos ételekkel, így nem befolyásolja az elkészített étel ízét vagy minőségét. Ennek az anyagnak további előnye a karcállóság és a nagyon hosszú élettartam. Az edényt mosogatógépben is elmoshatod, de kézi karbantartása olyan egyszerű, hogy valószínűleg inkább ezt a mosási módszert fogod előnyben részesíteni, amit mi is ajánlunk a mosogatógépben való mosás helyett.
Kedvező árakat kínálunk minden ügyfél számára. Az internetes vásárlás ismét előnyösebb, mint egy magasabb árú téglaüzletben.Ha csak hámozni szeretnéd az almát, lazítsd meg a rozsdamentes acél szeletelő kést, hogy tökéletes formát kapjon például egy almás sütihez vagy egy salátához. Ha viszont az almát a héjjal együtt szeretnéd, oldd ki a hámozót, hogy egyenletes szeletelést érj el, a héjjal együtt. Ha a kést és a hámozót aktív helyzetben hagyod, szabályos spirálok keletkeznek, amelyek félbevágva körülbelül 3 mm vastag félholdakat alkotnak, amelyek pitékhez vagy közvetlen fogyasztásra is ideálisak.
A termék kiváló minőségű acélból készült. A TPR gumi tapadókorong szilárdan a helyén tartja a szeletelőt, a kényelmes műanyag fogantyú pedig könnyű kezelhetőséget biztosít.
Előnyös ajánlataink csak rád várnak. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt minden vásárló értékelni fogja.
Termékleírás Porcelán ecet- és olajtartó készlet Whiteline – Orion